Bun venit pe blogul Class Office

Bună ziua! Înainte de toate, așa cum se cuvine, vă urăm bun venit pe blogul nostru.

În acest prim articol, nu vrem nimic mai mult decât să ne prezentăm în câteva cuvinte și să vă spunem ce fel de articole urmează să publicăm, în speranța că vă vom stârni interesul care vă va determina să vă întoarceți pe pagina noastră.

Compania Class Office a pornit la drum în 2005, însuflețită de pasiune și planuri mărețe de viitor. Astăzi, după nouă ani de la începuturi, suntem mândri că am ajuns să cunoaștem succesul. La Class Office activează în prezent 35 de angajați experimentați față de care talentul a fost foarte darnic. Fiecare dintre acești oameni împărtășește setul de valori pe care în avem și îl practicăm la nivel colectiv. Principiul de la care nu ne abatem niciodată este, fără doar și poate, calitatea, care trebuie să se regăsească în fiecare element, începând de la prdusele noastre și până la modul în care colaborăm și comunicăm cu partenerii și clienții noștri.

Ce planuri avem cu prezentul blog?

Deși am prezentat pe website atât compania cât și mobilierul pe care îl realizăm cu mult drag, pe blog dorim să discutăm în detaliu această industrie. Adiacent, ne dorim de asemenea să vă oferim informații utile legate de design, întreținere și materiale, dar și materiale care să vă servească drept inspirație pentru eventuale proiecte viitoare.

În doar câteva cuvinte, dorim să vă ajutăm și să vă ghidăm pentru a face alegerea corectă în ceea ce privește mobilierul.

Vă mulțumim că ne-ați vizitat și vă așteptăm să reveniți curând. Pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun articol, vă puteți abona la RSS Feed.

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.