albastru-grecesc

Design interior în 2015. Tendințe de urmărit.

Deși designerii de interior sunt artiști prin definiție și nu vor fi întotdeauna de acord în ceea ce privește tendințele de viitor, în ceea ce privește anul 2015, există o culoare care se regăsește în declarațiile majorității: albastrul grecesc, acea culoare pe care o putem admira pe acoperișurile bisericilor din Santorini.

Pe lângă această nuanță, vom avea parte și de alte tonuri vibrante de albastru, care se vor integra perfect în paleta de culori reci care va domina anul viitor. Vorbim despre culori metalice și puternice: nuanțe reci de maro, cupru, argint vechi și gri. Aceste culori vor fi perfecte pentru tapițeria unei canapele la comandă și pentru pernele decorative.

În materie de mobilier, anul viitor vom vedea din ce în ce mai multe abordări ale stilului modern, fără a se trece însă spre minimalism. Vorbim despre linii drepte, forme geometrice și accesorii metalice.

Dacă acest stil modern nu vi se potrivește, tot anul viitor va apărea și un contra-curent care se va baza pe elemente naturale și nuanțele acestora. Vorbim așadar despre forme organice și curbe ușoare, despre elemente de lemn în culori naturale, piatră și un aer rustic.

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.