biblioteca

Mobilier pentru iubitorii de cărți

Există o serie de provocări pe care orice iubitor de lectură trebuie să le înfrunte atunci când își mobilează casa sau apartamentul. Pe lângă faptul că vorbim adesea de un număr mare de volume care trebuie păstrate în condiții optime, mobilierul trebuie să fie gândit în așa fel încât să fie confotrabil pentru citit. În continuare, vom nota câteva dintre aspectele pe care nu trebuie să le scăpați din vedere dacă sunteți, la rândul dumneavoastră, pasionat de lectură.

Spațiul de depozitare pentru cărți

Există o mulțime de variante pentru păstrarea și expunerea cărților, însă alegerea lor depinde, firește, de spațiul disponibil și de numărul de volume pe care le dețineți. Astfel, dacă nu aveți mai mult de câteva zeci de cărți, puteți opta pentru câteva rafturi montate direct în perete, fără a ocupa spațiul încăperii cu un corp dedicat.

raft

De asemenea, puteți alege un corp mediu care poate fi folosit în mai multe scopuri, inclusiv ca mobilier multimedia:

raft-mediu-carti

Pentru cei cu adevărat pasionați, o bibliotecă modernă montată pe întregul perete este varianta ideală:

biblioteca2

Canapelele și fotoliile

Nu există o regulă în ceea ce privește confortul canapelelor și al fotoliilor, fiecare dintre noi având preferințe diferite. Țineți mereu cont de obiceiurile dumneavoastră și ale familiei și nu achiziționați piese de mobilier doar pentru aspect.

Lumina potrivită

Lumina este, poate, cel important aspect. Asigurați-vă că beneficiați de cât mai multă lumină naturală, iar pentru seară, corpurile de iluminat suplimentare (lămpi și veioze) sunt ideale.

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.