Mobilier de birou la comandă: Avantaje

Ați calculat vreodată ce procent din timpul dumneavoastră petreceți la birou? În urma unui calcul simplu, considerând că vorbim despre un job de opt ore, jumătate din timpul pe care nu îl dormim, îl petrecem la muncă. Așadar, nu este normal să ne dorim ca biroul să fie cel puțin la fel de primitor și confortabil ca locuința?

Atunci când mobilați un birou, există, bineînțeles, două variante. Fie achiziționați mobilier dintr-un magazin specializat, fie alegeți să apelați la serviciile unui producător pentru mobilier la comandă. În acest articol vom evidenția câteva dintre numeroasele avantaje ale celei de-a doua soluții.

1. Mobilierul la comandă este construit special pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Astfel, birourile nu vor mai abunda de spații nefolosite și nu vor duce lipsă, spre exemplu, de locuri de depozitare.

2. Acest tip de mobilier respectă arhitectura spațiului. În cazul în care biroul dumneavoastră are o formă atipică, va fi o provocare să găsiți mobilier retail care să se potrivească. Spre deosebire de acesta, cel la comandă poate fi proiectat în așa fel încât să se plieze perfect pe arhitectura încăperii.

3. Unicitate. Mobilierul retail l-ați putea întâlni în alte zece birouri, pe când cel la comandă va fi unic, oferind o personalitate spațiului în care vă desfășurați activitatea.

4. Alegerea materialelor. În cazul în care optați pentru o soluție personalizată, pe lângă alegerea modelului, puteți alege și materialele din care acesta va fi construit.

5. Uniformitate. Dacă sediul dumneavoastră este mai mare, va fi dificil să găsiți mobilier asemănător pentru fiecare încăpere. Dacă alegeți varianta „la comandă”, puteți mobila uniform toate birourile și, de ce nu, spațiile de relaxare, oficiile, recepția etc.

Pe lângă toate cele enumerate mai sus, un alt avantaj pe care trebuie să îl menționăm este faptul că veți primi consultanță și sfaturi de la profesioniști cu vastă experiență în domeniu.

Comment ( 1 )

  1. / ReplyProtejați-vă sănătatea alegând mobilierul corect | ClassOffice
    […] vorbit în articolele anterioare despre alegerea mobilierului de birou, despre funcționalitatea pe care acesta o oferă și, nu în ultimul rând, despre design. În […]

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.