Mobilier de birou pentru acasă

Chiar dacă nu vă numărați printre aceia care lucrează de acasă sau care adesea își aduc cu ei munca de la birou, un spațiu în care să plasați calculatorul și, eventual, articolele de papetărie, este binevenit.

Ideal ar fi, bineînțeles, să avem o cameră dedicată pe care să o transformăm în birou. Cu toate astea, pentru cei care locuiesc la bloc, acesta este un lux pe care spațiul restrâns nu îl permite.

Așadar, cum se poate amenaja un birou în propria locuință fără a ocupa prea mult spațiu?

Piesa de bază va fi, bineînțeles, biroul. Alegeți așadar un birou de dimensiuni reduse, care să fie prevăzut cu mai multe sertare. Cu această ocazie veți rezolva pe jumătate și problema spațiilor de depozitare.

Deși un scaun directorial este visul multora, în spații mici nu este tocmai cea mai fercită alegere. Puteți opta în schimb pentru un scaun ergonomic. Nu vă faceți griji pentru confort; sacă alegeți un scaun de calitate, acesta este construit special pentru a fi comod și pentru a vă proteja spatele totodată.

Aș cum spuneam mai sus, sertarele rezolvă doar o parte din problema spațiului de depozitare. Cum vorbim totuși despre spații reduse ca dimensiune, plasarea unui dulap în acest colț iese din discuție. În schimb, se poate exploata spațiul de pe pereții înconjurători pe verticală, prin montarea unor rafturi de lemn.

Cel mai indicat loc pentru amenajarea mini-biroului este în apropierea ferestrei, pentru că lumina naturală este mult mai odihnitoare. Și țineți minte, factorii care influențează cel mai mult aspectul biroului sunt buna organizare și ordinea.

Pentru informații suplimentare despre mobilierul de birou și comenzi, nu ezitați să ne contactați.

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.