storage

O casă organizată și funcțională

O casă ordonată și organizată, pe lângă faptul că este aspectuoasă, este și confortabilă și foarte funcțională. Fiecare dintre noi s-a izbit de problema spațiilor de depozitare insuficiente, a mobilierului care nu ne satisface nevoile sau a obiectelor care par că nu își găsesc locul niciunde.

Trăim într-o societate de consum care ne face să fim tentați să adunăm foarte multe lucruri, multe dintre acestea rămânând adesea nefolosite vreme îndelungată. Fiind principalele motive pentru dezordinea/aglomerarea casei, înainte de a regândi mobilierul, ar fi indicat să vă rezervați puțin timp pentru o sortare minuțioasă. Dacă printre ele sunt lucruri în stare foarte bună, dar pe care nu le folosiți, luați în calcul posibilitatea de a le dona. Multe dintre cele rămase vor putea fi reciclate.

Truc 1: Veți fi mult mai eficienți dacă sortați obiectele în altă încăpere decât cea în care stau în mod obișnuit.

Truc 2: Dacă aveți dubii legate de unele obiecte, depozitați-le într-o cutie de carton și verificați după 3 luni câte lucruri ați scos din cutie. De cele rămase vă puteți despărți fără regrete.

Următorul pas este să alegeți un timp de mobilier potrivit nevoilor. Spre exemplu, dacă sunteți pasionați de călătorii și mereu veniți acasă cu suveniruri, optați pentru un mobilier (bibliotecă, rafturi etc.) care să vă permită să le expuneți frumos. Dacă posedați tot felul de mărunțișuri, de diverse culori și forme, pe care nu le-ați vrea la vedere, optați pentru un mobilier cu dulapuri închise, sertare sau coșuri integrate.

Tot legat de mobilier, o altă idee bună ar fi păstrarea unei idei unitare. Dacă, spre exemplu, ați ales un model de mobilier în living, repetarea aceluiași stil în celelalte încăperi va da un suflu nou și organizat.

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.