Woman in modern kitchen

O insulă în bucătărie

Cei mai mulți dintre dumneavoastră sunt probabil obișnuiți să vadă insule de bucătărie mai degrabă în reviste de design interior sau în filme decât în casele prietenilor. Adevărul este că această piesă centrală este potrivită bucătăriilor generoase din punct de vedere al spațiului, ceea ce nu vedem prea des în blocurile de apartamente. Cu toate acestea, o insulă de bucătărie nu este dedicată exclusiv celor care locuiesc la casă, fiind la fel de potrivită pentru persoanele care au un apartament open-space. Haideți să vedem care sunt avantajele:

  1. Separator vizual. Așa cum spuneam mai sus, o insulă de bucătărie este foarte potrivită pentru apartamente sau case open-space. Aceasta va înlocui cu succes deja demodatul pult și va juca rol de separator între bucătărie și living sau dining.
  1. Spațiu de lucru suplimentar. Pentru cei pasionați de gătit, lipsa spațiului necesar este adesea o problemă. O insulă de bucătărie oferă spațiu pentru gătit, iar în unele cazuri, dacă doriți și este nevoie, în această unitate pot fi încorporate plita electrică, cuptorul sau mașina de spălat vase. Dacă alegeți să încorporați plita, aveți grijă la sistemul de ventilație, întrucât va trebui să conectați hota în tavan.
  1. Spațiu de depozitare suplimentar. O altă problemă des întâlnită în bucătării este lipsa spațiilor de depozitare. Folosind o insulă, puteți ajunge să dublați spațiul de stocare.
  1. Spațiu pentru mic dejun. Dacă alegeți un model potrivit și câteva scaune mai înalte, insula poate fi spațiul perfect pentru a lua micul dejun.
  1. Spațiu suplimentar pentru electrocasnice. Prăjitor de pâine, fierbător de apă, espressor, cuptor cu microunde, steamer, blender, storcător de fructe – atâtea electrocasnice și atât de puțin spațiu. O insulă poate fi soluția salvatoare în acest caz.

 

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.