Spațiul de depozitare la birou

Într-o eră în care lumea pare să pună tot mai mult preț pe spațiul de depozitare virtual, activitatea economică actuală încă ne cere să lucrăm cu documente de hârtie, cu dosare, bibliorafturi și alte produse de birotică și papetărie. Firește, toate acestea au nevoie de un spațiu de depozitare mai mare decât locul ocupat de un harddisk, trebuie să fie organizate pentru a facilita accesul și trebuie aranjate în așa fel încât să ocupe cât mai puțin spațiu fizic.

Souția pentru o bună organizare stă în alegerea mobilierului potrivit. Bineînțeles, cu atât mai eficient este un mobilier de birou la comandă, întrucât acesta va fi proiectat special pentru a satisface nevoile specifice ale fiecăruia dintre angajații dumneavoastră.

Stocarea temporară a documentelor

Prin stocare temporară înțelegem păstrarea unui document pentru perioada în care este folosit de un angajat. Poate fi vorba de documentele fiscale stocate timp de o lună de departamentul de contabilitate sau dosarele care conțin contractele în derulare.

Pentru toate acestea, propunem o serie de soluții propice pentru orice fel de activitate, de la module mobile cu sertare până la corpuri complexe cu rafturi (cu sau fără uși).

Stocarea permanentă a documentelor (Arhivare)

Documentele unei companii, în special cele fiscale, au un regim special, fiind nevoie de păstrarea acestora pentru o perioadă de mai mulți ani. În acest sens, printr-o soluție inteligentă de arhivare, se va asigura atât integritatea acetora, cât și spațiul redus ocupat și accesul facil.

Vă putem recomanda o serie de soluții care cuprind corpuri de mobilier din lemn sau metal, sertare pentru dosare, rafturi special concepute pentru cutii de arhivare etc.

Postati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.